spiseaften 9.3.22

Nå er jula over og da kommer påske, nok en vellykket spiseaften er over. Over tredve av våre medlemmer klart å komme tross mye omikron og influensa i miljøet.

Knut ønsket velkommen og introdusert de nye medlemmene, Kjell Einar Sundberg, Kirsten Lassen, Per Roanald Amundsen og Oddbjørn Eriksen.

Det var også spesielt og kunne ønske velkommen vårt første kvinnelige medlem, Kirsten Lassen. Hun hadde med seg en gave til foreningen, en litografi av Figgeskjær tåkeklokke, den ble behørlig mottatt av vår formann Knut.

Kjell Einar Sundberg og Oddbjørn Eriksen fortalte litt om seg selv og takket for opptaket i foreningen og så frem til et godt kamerat skap i god sjømannsånd.

En liten bilde kollasjer av de som var med:

Jørn hadde som vanlig gjort en formidabel innsats sammen men Tore sing gjeng i arrangement komiteen. Men det var en sliten kokk som etter spiseaften.

Alle bildene er tatt av Gunder Tande Sandersen

Filed under: referat