« Alle Arrangementer

25. mai Besøk hos Fredrikstad Sjømannsforening

7. mars - 31. mai

Ny frist for påmelding til besøk i Fredrikstad Sjømannsforening.

Fredrikstad sjømannsforening
Huset til Fredrikstad sjømannsforening

Vi er i gang med å få påmeldinger til turen og besøket vårt til Fredrikstad Sjømannsforening den 25.mai. Vi håper at mange flere vil melde seg på til turen. Det er plass til ca.50 deltakere.  Hittil har mer enn 30 personer meldt seg på turen.

Turen er med ledsager og koster NOK 1.000,- per person. Se tilbudet fra Magnus Reiser nedenfor. Vi har satt ny frist for påmelding til 12.mai og betaling for turen kan gjøres til vår konto 2601 31 42768 innen fristen og innbetaling må merkes med navn og fødselsdag og år på grunn av båtreisen fra Strømstad til Sandefjord.

Vi er i gang med å få påmeldinger til turen og besøket vårt til Fredrikstad Sjømannsforening den 25.mai. Vi håper at mange flere vil melde seg på til turen. Det er plass til ca.50 deltakere.

Turen er med ledsager og koster NOK 1.000,- per person. Se tilbudet fra Magnus Reiser nedenfor. Vi har satt frist for påmelding til 4.mai og betaling for turen kan gjøres til vår konto 2601 31 42768 innen fristen og innbetaling må merkes med navn.

Påmelding kan skje til Reiseleder John E. Bråthen på telefon 913 77 533 eller e-mailjohn.edvardt.brathen@sf-nett.no

John Bråthen

Reiseleder