Våre sponsorer

Sponsorer

Vi takker våre sponsorer for støtte og bidrag til vår virksomhet!

           

Over 160 år har banken vært en lokalbank med hjerte for det markedet og de kundene banken betjener. Dette kommer deg til gode i form av rask og god service og gode betingelser. I tillegg blir bankens overskudd og fond værende i kommunen til glede for alle som er opptatt av levende nærmiljø.

Skagerrak Sparebank er en foroverlent, konkurransedyktig bank med stort lokalt engasjement. I Skagerrak Sparebank møter du rådgivere med solid erfaring og klokskap. Som kunde, stor eller liten, vil du ha glede og nytte av medarbeidere som kan bankhåndverket og som har tid til nettopp deg.

Tar du en prat med en av våre lokale rådgivere, vil du raskt erfare at Skagerrak Sparebank er en løsningsorientert bank med korte beslutningsveier. Sammen setter vi en stø, økonomisk kurs

Klikk her for hjemmeside

Er en familiebedrift som Odd-Bjørn Mustad etablerte i 1972. I dag har sønnene Jørgen som er utdannet ingeniør og Frederik som er utdannet byggmester tatt over roret. Jørgen Mustad er daglig leder. Vi holder til i egne lokaler i Storgata 6 i Langesund så det er bare å komme innom for en husprat. Bedriften har i dag 14 faste ansatte og har vært stolt medlem i Mesterhus i over 30 år. Mesterhus er en av landets største husbygger. Mustad Bygg AS ble tildelt diplom for størst organisk vekst i 2010.

Klikk her for hjemmeside

QH_hotell-logo_MAL

Er et familievennlig tilbud. Her er det familieopplevelser med 31 grader i vannet hele året. Badeparken vår har svømmebasseng, boblebad, dampbadstu og solarium og er et tropisk paradis. En populær helgeaktivitet i vinterhalvåret – og redningen for feriefolket når sommeren svikter. Vi har aktiviteter og tilbud hele året rundt. Kontakt oss – så har dere noe å glede dere til.

Klikk her for hjemmeside

Hegges blomster

Vi leverer blomsterbuketter og dekorasjoner av høy kvalitet dit du ønsker. Gjennom Interflora kan vi levere hvor som helst i hele verden. Vi hjelper deg med å påskjønne en kollega, overraske kjæresten, hilse til en forretningsforbindelse, overbringe en kondolanse…
Det meste kan sies enda bedre med blomster. Hos oss er det lett å bestille – og vi sørger for at blomstene blir levert.

Klikk her for hjemmeside

Trosvik Maritime logo

Nye bærekraftige løsninger innen maritim og landbasert industri.

Trosvik Maritime AS er en norskeid engineering- og produksjonsgruppering som består av datterselskapene Trosvik Engineering, Trosvik Yard og Trosvik Industri. Vi er etablert i Trosvikbukta i Brevik, ved en av Sør-Østlandets få og mest tradisjonsrike skipsbyggings- og verftsfasilliteter. Her har det foregått moderne skipsbygging i mer enn 100 år, og det er med stolthet og glede vi bringer denne tradisjonen og ekspertisen med oss videre inn i det grønne skiftet.

Trosvikgruppen jobber med oppdrag over hele verden innen maritim og industriell sektor. Grunnlaget for vår suksess har alltid vært eiere og ansattes engasjement for selskapet og det sluttproduktet vi leverer. Med fokus på høy fag- og prosesskompetanse og – ikke minst – lojalitet til både kunder og partnere, skal Trosvikgruppen alltid levere høy kvalitet og verdi gjennom hele verdikjeden.

Bygget på lange tradisjoner er vi i Trosvik Maritime nå fokusert på å utvikle fremtidsrettet grønn teknologi. Vi jobber med utvikling av nye miljøvennlige og bærekraftige løsninger innen sektorer som skipsfart, landbasert industri, havbruksnæringen og fornybar energi.

Trosvik Maritime er en erfaren leverandør av ingeniør- og produksjonskompetanse, og har et omfattende nettverk av kunder og partnere. Dette gjør oss til en kompetent samarbeidspartner i nye grønne utviklingsprosjekten, som kan bidra til å gjøre kloden vår til et litt bedre sted å være!

Klikk her for hjemmeside

Fjordline_logo

Fjord Line er et vestlandsbasert rederi som per i dag består av 600 ansatte, hvorav 175 i landorganisasjonene i Langesund, Bergen, Stavanger, Egersund, Kristiansand,     Hirtshals, Sandefjord og Strømstad. Bemanningen økes i sommerhalvåret med om lag 100 ansatte. Flåten består i dag av to gassdrevne cruiceferger, MS Stavangefjord og MS Bergensfjord, samt MS Oslofjord og hurtigbåten HSC Fjord Cat. Bergensfjord og Stavangerfjord seiler mellom Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund.  Oslofjord seiler mellom Sandefjord og Strømstad med to daglige avganger. Fjord Cat seiler i sommerhalvåret på ekspresslinjen mellom Kristiansand og Hirtshals.

Se hjemmeside her

Vi har gleden av å presentere ett av de best bevarte badehotellene  på Øst og
Sørlandet, beliggende i Langesund, Telemark. Vi tar vare på tradisjoner og kombinert med kvalitet som kan møte dagens krav fra hotellgjester, kan vi tilby et unikt opphold. Eiendommen er på 125 mål og inkluderer friområdet med den anlagtebadeparken med stentrapper og stenbenker utover i badeåsen. På eiendommen finnes også egen strand, campingplass med sanitæranlegg og parkeringsplasser. Vi har 29 rom og 5 hytter, i overkant av 100 sengeplasser.

Se nettsiden her

wrightegaarden_logo__3__kopi

Er en av Norges mest populære konsertarenaer som har utviklet seg siden 1987. Mange store internasjonale artister har gjestet gården. De beste av norske og nordiske artister har holdt konserter her og nå er det bygget ny stor scene for å gi artistene det beste av lyd og lysforhold. Wrightegaarden er et av de eldste bygningen i Langesund og fredet. Nå er det nye drivere som har overtatt både konsertarrangement og restauranten. Konsertprogrammet for sommeren kommer etterhver på nettstedet.

Se nettside og programmet her

                                       

Langesundsbedriften Cathwell AS utvikler og leverer avanserte løsninger for katodisk beskyttelse og vannbehandling, rettet mot skip, offshoreanlegg og landbaserte strukturer.

Siden etableringen i 2003 har bedriften vokst til 23 ansatte og er nå markedsledende i Norge. Fra hovedkontoret i Langesund selger Cathwell systemer og bistand til en rekke kunder over hele verden, inkludert skipsverft og rederier innen sektorer som cruise, offshore-supply, fiskeri og ferger.                                                                                                                                                       

Klikk her for hjemmeside


Grenland Havn er en av Norges største havner med et årlig godsomslag på over 11 millioner tonn. Vi skal bidra til det grønne skiftet gjennom økt intermodal transport av stykkgods, mindre miljøutslipp i havnene og tilrettelegging for næringsutvikling slik at regionen utnytter sine gode forutsetninger som industriklynge.

Klikk her for hjemmeside


Stedet med tradisjon og koselige omgivelser, midt i Langesund sentrum med kort vei til de fleste atraksjoner. Vi kan tilby god mat og enkel overnatting. I helgene har vi som regel underholdning av forskjellig karrakter…

Klikk her for hjemmeside


 

haugerudbanner

Grunnlagt av John Haugerud i 1926 og er således en av de eldste bedrifter i Langesund. Opprinnelig omfattet bedriften smie, mekanisk verksted og rørleggervirksomhet. Mye av aktivitetene var rettet mot sjøen og fiskerne. Haugerud hadde agentur for RAPP-båtmotorer og konstruerte den velkjente Haugerudvinsjen til bruk om bord i fiskefartøyer. Firmaet drives i dag av 3. generasjon ved Reidar Georg Haugerud. Dagens virksomhet er konsentrert om rørlegging, salg av sanitærutstyr, salg av fritidsbåter, påhengsmotorer og diverse utstyr til hytte, camping og båtliv. For direkte kontakt med rørleggere – vennligst benytt telefon 970849 88 eller 97099051.


GL_noBorder

er en nasjonal ledende tilbyder av tjenester til skip (Grieg Ships Services) og operatør av terminaler (Grieg Terminals), offshorebaser (Gulen Base) og havnesystemer (Seamless). Dette gjør oss til en komplett leverandør til maritime aktører. Gjennom vårt nettverk i Norge betjener vi mer enn 60 havner og 3 industriterminaler. Med 120 ansatte med lang erfaring innen maritim virksomhet og industri, er vi en kompetent kvalitetsleverandør innen vår bransje. Vi har et unikt nettverk som gjør oss i stand til å levere terminaltjenester og tjenester til skip i de fleste større og mindre norske havner. Alle våre kontorer er basert på en 24/7 tilgjengelighet. Vi leverer tjenester til større industrielle vareeiere, samt til de fleste rederier som anløper norske havner. Årlig håndterer vi mer enn 2000 havneanløp for våre kunder. Viktigste kunder er Yara (Herøya), INOVYN (Rafnes), Esso (Slagen), Hydro (Sogn), Statoil (Mongstad/Sture), Alcoa (Mosjøen), EMAS AMC (Gulen) og Sjøforsvaret og offentlige havner i Norge. Vår filosofi er å etablere oss der kunden er, med eget personell som også kjenner og har faglig bakgrunn i vår kundes virksomhet.

Klikk for hjemmeside her


haco2

Arnt Hansen og sønnen Arthur Arntzen etablerte Hansen & Arntzen Co AS i 1920. Siden den gang har firmaet vært i familiene Arntzen og Wolds eie. Det har gitt en unik utvikling av fagkunnskap og erfaring. Hansen & Arntzen Co AS er viden kjent for sine betydelige reparasjons- og restaureringsoppdrag. På verftet i Stathelle har et vidt spekter av fartøyer blitt ivaretatt av kyndige hender. Fartøyer i de fleste størrelser og kategorier. Hansen & Arntzen startet som trebåtbyggeri. Men gjennom årene er det utført omfattende arbeider også i plast, stål og aluminium. Listen over kjente båter som har fått en ansiktsløftning, eller en full restaurering, hos Hansen & Arntzen er lang og imponerende.
Brevik Shipping AS eier alle aksjer i Hansen & Arntzen Co. AS.

Klikk her for hjemmeside

 


w_logo

 

Wector Yachting A/S er et av Norges største marinesenter med satningsområde på vinterlagring og landsetting av fritidsbåter og nyttefartøy. Vi disponerer 7 opplagshaller på til sammen 9000m2, samt uteareal på ca 30 mål for lagring og landsetting. 6600m2 av våre haller er oppvarmet. For båthåndtering har vi 10T og 12T Marine Trucker med negativt løft og en 100T Marine Travelift for båter opp til 120 fot. Som opplagskunde hos Wector Yachting er du også prioritert kunde for våre mekanikere hele året. Vi har også egen vakttelefon som betjenes utover våre åpningstider.

Klikk for hjemmeside


Vår forening har egen hjemmeside som du finner på Langesund og Omegns Sjømannsforening, der finner du egen spalte som viser våre sponsor, det vil alltid være en ledig plass for deg og ditt firma. Kontakt vår kasserer Ola Aas på telefon 95031687 eller WEB ansvarlig på tor.a.dahl@icloud.com

  

Kjeldal Elektro ble startet i 1989, og er i dag Bambles eldste elektrikerfirma. I 2005 ble vi et aksjeselskap. Vi er ca. 10 ansatte, med høy kompetanse og god erfaring. Vi er godkjent lærebedrift.

Firmaet utfører oppdrag i hele Grenlands-området. Vi påtar oss små oppdrag fra en time til større krevende prosjekter med nettoavtaler. Vi har også egne firmabåter som gjør det enkelt å betjene oppdrag i skjærgårder. Arbeidsfeltet er boliger, hytter, forretninger, industri og offentlige virksomhet. Vi leverer og monterer blant annet varmepumper fra kvalitetsleverandøren Mitsubishi Electric. Vi strekker oss langt for å tilfredsstille oppdragsgivers ønsker. Kjeldal Elektro utfører tjenester etter avtalt tid og pris eller forbrukt tid og utstyr. Vi vet det er viktig å holde avtaler og er meget gode på det. Bedriften har også en egen butikk med belysning, varme og installasjonsmateriell.

Trenger du bistand med et elektrisk anlegg, ny varmepumpe eller andre elektrikertjenester?Kontakt oss i dag for å få et uforpliktende pristilbud og en hyggelig prat.

Skolegangen 53961 StathelleNorge

Post@ke1.no

Telefon+47 35 96 75 50