29.05.24 Medlemsmøte – Tur med Magnus Reiser

Hyggetur for Langesund Sjømannsforening onsdag 29. mai 2024.

Marinemuseet i Horten,

Sjøfartsmuseet i Oslo

og Color Line hjem

Avreise fra Langesund kl 09:00 og Stathelle kl 09:15 og turen går til Marinemuseet i Horten der vi får en guidet omvisning. Etter omvisning server vi litt å bite før turen går til Oslo og Sjøfartsmuseet med guidet omvisning. På bussturen til Sverige stopper vi på Høk kro for en enkel lunsj. Det blir tid for en handlestopp på Nordbyen og Systembolaget. Color Line har avgang fra Strømstad kl 20:00 og under overfarten serveres det mat. Vi er tilbake i Langesund kl. 23:30.

Turen er for Langesund og Omegns Sjømannsforenings medlemmer med ledsagere. Vi vil også invitere gjester fra de andre sjømannsforeningene i vårt distrikt. Magnus må ha minimum 40 påmeldte til turen. Bussen har 54 sitteplasser.

Påmelding til Hallgeir Kjeldal innen 10.mai 2024 til telefon 950 32 782 eller på SMS. Bruk også Hallgeirs e-mail adresse hallgeir.kjeldal@bamble.kommune.no.

Husk navn og fødselsdato på deltaker!!!

Pris: kr 1.450.-inkluderer:



Bussreisen

Kaffe og 2 halve rundstykker

Guide på Marinemuseet i Horten og Sjøfartsmuseet i Oslo

Enkel Lunsj på Høk kro

Color Line Strømstad – Sandefjord med bespisning

Innbetaling til konto: 2601 31 42768 – innen 10.mai 2024. Husk å skrive navn på betalingen.