Spiseaften 2.november. – En milepæl!

Onsdag 2. november er det nok en gang duket for spiseaften i vår forening. Den markerer også en milepæl. En milepæl, fordi det er vår første spiseaften i nye, renoverte lokaler. Som dere husker besluttet Generalforsamlingen 2016 å bygge om 1. etasjen i Huset til ny spiseal, nytt kjøkken og nye toaletter. Foruten å bli vår nye spisesal, skulle standarden på de nye fasilitetene være slik at vi også kunne leie ut lokalene til passende selskaper/ arrangementer.

Arbeidene med renoveringen startet primo april og nå er prosjektet ferdig! På Aktuelt-siden har vi søkt å dekke forvandlingen nærmest uke for uke. Så les der, for å se hva som har skjedd i løpet av de siste 7 måneder. Det er utført et fantastisk arbeid, både med dugnad og av fagfolk, og vi kan glede oss over nye og tidsmessige lokaler.

Dekket til spiseaften
Dekket til spiseaften

erter,kj+flPå menyen den 2. nov står erter, kjøtt og flesk. Forberedelser til spiseaftenen er igang for lengst! Vi kan glede oss til tradisjonell sjømannskost som kokken Jørn alltid tilbereder på en utsøkt måte.

Hjertelig velkommen til spiseaften – lokalene åpner kl 1900 og vi går til bords kl 2000.