The Tall Ships Races 2023, For en suksess. Pressklipp m.m.

Vel gjennomført og en stor takk til alle de frivillig.

Dagens innlegg kommer fra PD, og er tatt ut av et intervju med hotell direktøren Louisa og Dørdal. Det siteres:

Den siste uka har det vært smekkfullt av folk på både Comfort Hotel Porsgrunn og Quality Hotel Skjærgården i Langesund. Etter en treig start på måneden, er det en strålende nyhet for hotelleieren.

Det har vært mye bedre den siste uka enn i starten av juli, og det har noe å gjøre med at vi har mye aktiviteter i byen og Grenland nå. Særlig i Langesund skjer det veldig mye. Besøket på Wrightegaarden har vært helt fantastisk: I går var det over 2.000 gjester på Madrugada, forteller Luisa.

– Hele Grenland har hatt mer besøk de siste dagene. Og at det er bra med aktivitet smitter over til alle hotellene. Generelt har det vært en bra utvikling som gjør at vi lever godt: Både vi og Hotell Vic har hatt framgang etter pandemien.

I tillegg til Wrightegaarden-konserter har også Langesund Internasjonal Seilskutefestival trukket en mengde folk til byen og omegn.

Også på Quality Hotel Skjærgården i Langesund er hotelldirektør Paul Wegar Dørdal storfornøyd med sommeren.

– Det er tydelig at mange fortsatt velger Norge. I Langesund skjer det mye som skaper trafikk, og det har vi stor glede av. Så all ære til frivillige og lokale som arrangerer slike aktiviteter og prosjekter, for det er gull verdt for næringene, sier Dørdal.

Fra PD 22.07 har vi også sakset følgende:

TA 20.07

PD 20.07 første siden 20.07

 

 

TA idag 14.07: Nå drar det seg til, vi nærmer oss årets vakreste dager i Bamble/Langesund

Fra Fredrikstad kommunes hjemmeside 11.07 har vi sakset følgende:

https://cms.fredrikstad.kommune.no/tallshipsraces/program

Trykk på linken for å se programmet, heldigvis skal ikke vi være Festivalhavn men gjestehavn, la oss gjøre oppholdet for seilerne like minneverdig.

Fra pressen har vi tatt inn nedenforstående:

08.07. PD