Cudrios omvisning

Igjen ble det en et godt møte, vi ønsker tydeligvis og bli sosiale igjen, de vises på fremmøte og interessen for utstillingene.

At selve Cudrio med fru kom på besøk og fortalt om huset gjorde sitt til at det ble en minneverdig omvisning, og en hyggelig avslutning på huset vårt. Det var selvfølgelig fotograf tilstede som hadde kamera med spøkelses filter, og han fikk tatt bilde av selve Cudrio, som for anledningen hadde tatt med seg sin fru. Vi får takk Cudrio for at han sto opp fra det døde for å gi informasjon fra hine harde dager til de frammøte.

Etter en vellykket åpning fortsetter «festen» med tema møte onsdag 27.10. kl 1900.

Vi begynner på Cudrios sjøbu med omvisning, Roger Normann, Dag Holmer, Leif Vidar og Knut Bjerke vil være der og stå for dette. Det regnes med å vare ca. en time ++, og deretter et hyggelig lag i noen timer på huset.

Det har blitt annonsert at Jacob Cudrio f. 1733 – d.1815 vil personlig møte opp. Om han vil tillate at allmuen får slippe inn på hans verdifulle sjøbod og betrakte hans ekslusive varelager gjenstår å se, men kommer du, så vil du treff Jacob i egen person.

 

 

 

 

 

 

Los-utstillingen fra 300 år feiringen av Los vesenet og historien om Langesund Mekaniske verksted er verdt et besøk. Det samme er  Langesunds historie og utvikling gjennom tidene i 2 og 3 etasje. Velkommen.

Huset vil være åpen fra kl 19:00 for de som ikke ønsker å være med på omvisningen.